Een webshop bij MonkeyBiz

Je webshop laten maken bij MonkeyBiz

L

Geschikt voor alle apparaten

Je website wordt geoptimaliseerd zodat het voor elk scherm er helemaal top uit ziet!

L

Conversie gericht

Je wilt geen bezoekers maar klanten, het design van de website wordt opgezet om een juiste flow in de website te krijgen voor optimale conversie.

L

Goed vindbaar

Je website wordt geoptimaliseerd voor Google. We zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent in Google en houden statistieken bij.

L

Betaalbare webshop

Geen lange offertes met allerlei vaktermen. Je krijgt waar je voor betaald, geen onverwachte kosten.
L

Wij denken met je mee

Geen fabriekswerk, we luisteren goed naar de wensen en streven naar een goed resultaat. We blijven je op de hoogte houden en tussentijds besprekingen inplannen.

Je webshop laten maken door young professionals? Wij staan voor je klaar.

Werkwijze

L

Brainstorm sessie

We leren je bedrijf graag kennen. We bespreken hoe je de website voor je ziet en wat je mooi vindt. Wat zijn je doelstellingen met de website en wat is belangrijk. Tijdens de eerste bespreking proberen we zo veel mogelijk informatie te krijgen en zullen hierbij een passende offerte opstellen.

L

Ontwerpfase

Het bouwen van de website doen we in meerdere delen. Zo kunnen we tussentijds het stap voor stap bespreken zodat alle wensen ingebouwd worden! Zo zetten we bijvoorbeeld als eerst een homepage op en trekken het design verder door op andere pagina’s. Dit is uiteraard afhankelijk van het project.

Komen er tussentijds andere wensen in het design? Geen probleem, we optimaliseren de pagina’s totdat jij helemaal tevreden bent!

L

Iteratie en testen

Tijdens het bouwen van de website blijven we zaken testen en zorgen we ervoor dat alles optimaal werkt. Feedback die we tijdens meetings krijgen zullen verwerkt worden zodat alle wensen op de website komen.
L

De website gaat live!

Als de website (bijna) klaar is om opgeleverd te worden krijg je van ons uitleg hoe alles achter de schermen werkt. Hoe pas je teksten aan, verander je foto’s. Lukt het niet? Geen probleem, je kunt ons altijd bellen.

Naast een uitleg zorgen we er ook voor dat alles is ingesteld qua hosting, e-mails en andere zaken. Zo kun je meteen aan de slag!

Een maatwerk oplossing? Laten we samen brainstormen!

Deze klanten gingen je voor

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.