Goed vindbaar met MonkeyBiz

SEO door MonkeyBiz

L

Vindbaarheid verbeteren

Met behulp van een uitgebreid stappenplan kijken we samen waar we de focus op gaan leggen om de website beter vindbaar te maken.

L

Rapportage

Je website wordt in termijnen vergeleken zodat er een goed inzicht is van de veranderingen. Rapportages worden toegelicht en samen besproken om de voortgang goed in kaart te brengen.

L

Concurrentie analyse

Wie zijn de belangrijke concurrenten in Google en wat doen die bedrijven anders. Kunnen we hierop inspelen of moeten we een andere aanpak nemen.
L

Keyword research

Welke keywords zijn belangrijk voor jouw bedrijf en met welke woorden scoor je op dit moment? We zoeken het uit!
L

Conversie gericht

Je wilt geen bezoekers maar klanten, het design van de website wordt opgezet om een juiste flow in de website te krijgen voor optimale conversie.

L

Wij denken met je mee

Geen fabriekswerk, we luisteren goed naar de wensen en streven naar een goed resultaat. We blijven je op de hoogte houden en tussentijds besprekingen inplannen.

Je website beter vindbaar maken? Samen kijken we naar mogelijkheden!

Werkwijze

L

Brainstorm sessie

We leren je bedrijf graag kennen. We bespreken waar je naartoe wilt met de website en welke doelen er behaald moeten worden. Wat is realistisch en hoeveel werk moet er gedaan worden.
L

Stappenplan

Nadat we alle wensen in kaart hebben gebracht kunnen we beginnen met een uitgebreid stappenplan. Hierin gaan we analyses uitvoeren en kijken wat er belangrijk is voor jouw website om beter in kaart te brengen. Zo stellen we doelen op en leggen we focus op zaken die we belangrijk vinden.
L

Uitvoering en optimalisatie

Het stappenplan wordt uitgevoerd en we gaan in termijnen kijken wat de voortgang is. Elk termijn kunnen we samen bespreken of het goed gaat, of doelen zijn behaald en of we van focus moeten veranderen.
L

Beter vindbaar

Naast het stappenplan en de optimalisatie van de website is het van groot belang dat de website voorzien wordt van nieuwe content. Samen zorgen we ervoor dat de website verbeterd wordt in vindbaarheid!

Een maatwerk oplossing? Laten we samen brainstormen!

Deze klanten gingen je voor

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.