Development door MonkeyBiz

Een oplossing op maat laten maken door MonkeyBiz

L

Samen op zoek naar een juiste oplossing

We zorgen ervoor dat er een oplossing op maat gemaakt wordt die helemaal aan je wensen voldoet.

L

Automatisering

Door een applicatie of module te ontwikkelen kan er een (bedrijfs)proces geautomatiseerd worden. Dit voorkomt fouten en bespaard een hoop tijd.

L

Probleemanalyse

Om goed te bepalen wat de software moet kunnen, gaan we samen kijken naar het probleem wat opgelost moet worden. Hierdoor kan de software zo ontwikkelt worden dat deze een ruimte en complete ondersteuning biedt.

L

Gebruiksvriendelijk

Het is belangrijk dat de software jou zo goed mogelijk ondersteund. Daarom wordt deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk en naar wens ontwikkeld.

L

"The sky is the limit"

Heb je een digitaal probleem en weet je nog niet hoe het opgelost moet worden? Wij denken met je mee!

Een applicatie laten ontwikkelen door young professionals? Wij staan voor je klaar.

Voorbeeld case

Dashboard inhoudsmeetsysteem

Neem eens een kijkje bij het project voor LC-Products waar een nieuw maatwerk dashboard is ontwikkeld voor het uitlezen van metingen door sensoren op vloeistoftanks.

LCSWeb3

We hebben nog meer gave projecten ontwikkeld. Wil je hier meer over te weten komen? Neem dan contact met ons op.

Een maatwerk oplossing? Laten we samen brainstormen!

Werkwijze

L

Probleemanalyse

We gaan samen kijken naar je situatie en wat hier allemaal een rol in speelt. Vervolgens gaan we vaststellen wat het probleem is wat we proberen op te lossen en nemen we hier alle randvoorwaarden en uitzonderingen in mee.

L

Ontwerpfase

Nu we weten welk probleem we gaan oplossen, gaan we hier iets voor ontwerpen. Samen bepalen we in welke vorm dit moet komen, welke functionaliteiten de software moet hebben en hoe deze gebruikt moet kunnen worden.

L

Ontwikkelfase

De young professionals van MonkeyBiz gaan hard aan het werk om de ontworpen oplossing te ontwikkelen. Hierbij wordt er constant gekeken naar de probleemanalyse en het ontwerp om het doel niet uit ogen te verliezen.

Tijdens het ontwikkelen wordt de software steeds goed getest om nare bugs te voorkomen.

L

Integratie en testen

Het ontwikkelen zit erop en de applicatie is zo goed mogelijk getest. Dat betekent dat we deze live gaan zetten voor gebruik. Hoe dit eruit zal zien, is afhankelijk van wat voor soort softwareoplossing het is.

Zodra de software live staat volgt er nog uitleg over het gebruik en testen we of alles in de liveomgeving ook goed werkt.